Overslaan en naar de inhoud gaan

Bandleden Rowwen Hèze goed ziek na verblijf in Oostenrijk

Geplaatst opdinsdag 28 april 2020 - 21:17

Een aantal bandleden van Rowwen Hèze kwam terug uit het Oostenrijkse Kirchberg met serieuze coronaverschijnselen. Ook enkele leden van de crew werden ziek.

Dat vertelde bassist Wladimir Geels dinsdagavond in de Facebook-talkshow 'Het Nieuwe Normaal' van poppodium Nieuwe Nor.

Oostenrijk
De band gaat ieder jaar naar het Oostenrijkse Kirchberg voor een aantal concerten. Dit jaar zou de vijfde keer worden. Door de uitbraak van de coronavirus werd de concertreeks op de valreep afgelast. Maar een deel van de band en crew genoot op dat moment al van een paar dagen wintersport in het Alpendorp.

Lees ook: Kirchberg-concert Rowwen Hèze afgeblazen om corona

"Het laatste busje, met Jack Poels en onze drummer Martin, was nog onderweg. Ongeveer halverwege. Zij kregen het bericht dat ze om konden draaien", aldus Geels.

Flink ziek
In Oostenrijk werd tourmanager Rudy Havermans al ziek en onderweg vertoonden een aantal jongere crewleden ook al ziekteverschijnselen. En ook Wladimir Geels zelf kreeg het flink te pakken. "Ik ben drie dagen echt flink ziek geweest. Met alle ziekteverschijnselen erbij", vertelt hij.

Ook de week erna voelde hij zich nog belabberd. "Eigenlijk zijn we nu vijf weken verder en zelfs nu zijn mijn longen nog niet helemaal normaal."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen