Vechtpartij café Dug Out Sittard Bandidos Red Devils

Geen gevangenisstraf voor Bandidos-schutter na hoger beroep

Theo van M. (61) hoeft niet de cel in voor het schieten op leden van motorclub Bandidos. Het kwam in mei 2015 tot een confrontatie tussen een groep Bandidos en leden van de rivaliserende club Red Devils.

Edit - Bandidos
Andere rechters buigen zich over zaak Bandidos-president

Brian H. die vervolgd wordt voor het dragen van kleding van motorclub Bandidos, moet zich niet voor de politierechter verantwoorden, maar voor de rechtbank. Dat betekent dat niet één, maar drie rechters zich over zijn zaak zullen buigen.

Edit - Bandidos
Zaak tegen Bandidos-president uitgesteld door tijdgebrek

De strafzaak tegen Brian H. (30), president van de Heerlense tak van motorclub Bandidos, is uitgesteld. Hij moest voor de rechter verschijnen voor het dragen van Bandidos-kleding.

ANP
Top van motorclub Bandidos jarenlang de gevangenis in

De top van de Limburgse tak van motorclub Bandidos is veroordeeld tot jarenlange celstraffen. Volgens de rechtbank in Maastricht is bewezen dat de club een criminele organisatie vormde.

ANP
Bandidos-president vervolgd voor dragen clubkleding

Brian H. (30) wordt vervolgd voor het dragen van kleding van motorclub Bandidos. Dat deed de president van de Heerlense Bandidos-tak tijdens het grote proces tegen de motorclub in april.

Bandidos
Advocate over duur megaproces Bandidos: 'Onmenselijk'

Advocate Gitte Stevens hekelt in de zaak tegen motorclub Bandidos de lange duur van de procesgang. "Zes jaar moeten wachten op een berechting is onmenselijk", zegt ze in het afsluitende pleidooi van het megaproces.

Bandidos
Ex-vicepresident Bandidos: 'Het was een rommeltje'

De voormalige vicepresident van de Limburgse Bandidos, Marco H. (54), hoorde het Openbaar Ministerie donderdag een gevangenisstraf van vijf jaar en zeven maanden eisen in de rechtbank in Maastricht. H. reageerde op vragen van de rechters hoe hij achteraf terugkijkt op de periode dat hij vicepresident was in 2014 en 2015: "Het was een rommeltje."

Vechtpartij café Dug Out Sittard Bandidos Red Devils
Advocate kritisch: 'Bandidos-zaak gebouwd op drijfzand'

De zaak tegen motorclub Bandidos is volledig opgeblazen, claimen betrokken advocaten. Raadsvrouw Gitte Stevens noemt het 'een zaak gebouwd op drijfzand'.

ANP
Frustratie bij Bandidos: 'We bloeden voor rotte appels'

Verschillende (oud-)leden van motorclub Bandidos hebben woensdag verbolgen gereageerd op de straffen die justitie tegen ze heeft geëist. Ze stellen dat ze helemaal geen criminele organisatie vormden.

ANP
Jarenlange celstraffen geëist tegen top motorclub Bandidos

De Sittardse top van motorclub Bandidos gaat, als het aan justitie ligt, jarenlang achter slot en grendel. Van alle kopstukken kwam president Harrie Ramakers er met een eis van 20 maanden cel nog het beste vanaf.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane