Overslaan en naar de inhoud gaan

Bandido 'verwisseld met een ander'

Geplaatst opdinsdag 1 maart 2016 - 19:33

De voorlopig onder strikte voorwaarden vrijgelaten verdachte Geert F. uit Borgloon (B), lid van motorclub Bandidos in Limburg, hoeft van justitie toch niet de cel in.

Het Openbaar Ministerie (OM) wilde F. zo snel mogelijk weer vastzetten omdat hij zich tegen de afspraak in in een leeratelier in Heerlen zou hebben begeven waar een nieuw motorclubjack zou zijn besteld. F. is afwachting van zijn strafzaak net als andere Bandidos vrijgelaten op voorwaarde dat hij zich niet buiten zijn woonplaats begeeft, behalve als hij rechtstreeks naar zijn advocaat gaat.

Nader onderzoek
Volgens F.’s advocaat Gitte Stevens is er van begin af aan sprake geweest van een persoonsverwisseling. Ze vindt dat justitie de zaken rond de Bandidos telkens opklopt. Het OM moet nu toegeven dat 'nader onderzoek' inderdaad heeft opgeleverd dat niet F. maar een andere persoon in Heerlen was gesignaleerd.

Lees hier meer nieuwsberichten over Bandidos.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Justitie wil Belgisch kopstuk Bandidos terug in de cel
Advocaat Bandidos verbolgen over uitlekken vechtbeelden
Bandido Marco H. mag zoon toch zien
België tipte politie over drugslijn Bandidos
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen