Politie stock nacht

Bandenprikker Blerick: 'Gerichte actie op arbeidsmigranten'

De bandenprikker die vorig jaar december in Blerick heeft toegeslagen, had het volgens de politie gemunt op arbeidsmigranten.

Bewakingsbeelden van 'held' die banden lek prikt

De vandaal die eerder deze week de banden van twee auto's in Meerssen lek heeft gestoken, is vastgelegd met een bewakingscamera.

Vandalen steken banden lek in Meerssen

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn in Meerssen de banden van twee auto's lek gestoken.

Banden van vier auto's lek gestoken in Blerick

In de nacht van woensdag op donderdag zijn in Blerick de banden van vier auto's lek gestoken.

Politie op zoek naar bandenprikker

In de Maastrichtse wijk Amby is een bandenprikker actief.

Bandenprikker actief in Blerick

In Blerick is een bandenprikker actief.

Bandenprikker actief in Heerlense wijk

In de Heerlense wijk Bekkerveld is een bandenprikker actief.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten