Overslaan en naar de inhoud gaan

Band zegt Jera on Air af door hoge tourkosten

Geplaatst opmaandag 2 mei 2022 - 17:19

August Burns Red komt in juni niet naar festival Jera on Air. De Europese tour is een te hoge financiële kostenpost, maakt de metalband maandag bekend.

Het is de zoveelste afzegging voor het Ysselsteynse punk-, hardcore- en metalfestival, dat eind juni plaatsvindt.

Kosten
Volgens de metalband zouden de vervoerskosten in Europa te hoog liggen, waardoor zij in de hele maand niet touren. De beslissing valt moeilijk, geeft August Burns Red aan.

"Na twee jaar zonder festivals is het duidelijk dat de scène aan het herbouwen is en dat gaat niet zonder problemen", reageert Jera on Air op de afzegging.

Jera on Air
Eerder maakte het festival al bekend dat de acts Killswitch Engage, Crystal Lake, Crafter en For The Fallen Dreams vanwege 'onvoorziene omstandigheden' geen acte de présence zouden maken.

Onder meer Rise Against en The Offspring staan nog wel op het affiche van de 28ste editie van het festival.

Lees ook: Jera On Air wil groter terugkomen en maakt line-up bekend

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen