Overslaan en naar de inhoud gaan

Balkons verzakt in appartementencomplex Urmond

Geplaatst opdonderdag 10 november 2016 - 15:46

Zes balkons van een appartementencomplex in Urmond vertonen verzakkingen. De balkons aan het Munthervesteplein worden vrijdag gestut.

Eigenaar Wonen Limburg heeft een onderzoek ingesteld naar de mankementen.

Niet op balkons
Een aantal balkons heeft alleen scheuren en hoeft voorlopig niet gestut te worden. De woningcorporatie raadt de bewoners uit voorzorg aan niet op de balkons te komen.
Het complex uit 2010 telt in totaal 72 woningen.

Veiligheid centraal
Volgens de gemeente Stein staat 'de veiligheid van bewoners centraal'. "Wat bouw- en woningtoezicht betreft heeft de gemeente een adviserende en controlerende rol. De gemeente houdt nauw contact met Wonen Limburg over de ontwikkelingen", aldus een woordvoerder.

Foto: Graatje Weber (L1)

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Balkons in Urmond verzakt door fout bij bouw
Bewoners koolmonoxide-flats Stein vijf weken uit huis
Wonen Limburg wil huizen gaan opkopen en verhuren
Wonen Limburg verlaagt huurprijs
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen