Overslaan en naar de inhoud gaan

Balende Verstappen: Hamilton wilde niet afgeven

Geplaatst opzondag 8 april 2018 - 18:30

Max Verstappen was niet te spreken over Lewis Hamilton nadat hij in de Grote Prijs van Bahrein al vroeg de strijd moest staken.

De Limburgse Formule 1-coureur kwam met zijn Red Bull vroeg in botsing met de Britse wereldkampioen en liep daarbij een lekke band op.

Hamilton
"Hamilton wilde buitenom gaan. Er was plek zat en hij reed tegen mijn wiel op. Het differentieel brak af door die tik. Hij wilde niet afgeven", zei Verstappen tegen Ziggo Sport. De Limburger bereikte nog wel de pitstraat, maar de auto was te veel beschadigd om nog lang met nieuwe banden te kunnen rondrijden.

Lees ook: Max Verstappen valt uit in vijfde ronde Bahrein

Schade
"Gelijk na het uitrijden van de pitstraat voelde ik het al. Bij het uitstappen zag ik ook dat er een groot gat in de vloer zat. Dit is gewoon jammer. Voor het team, maar ook voor mij is dit een teleurstelling. Hier hadden we veel punten kunnen scoren. De auto was goed", aldus Verstappen.

Eerder in de race viel ook Daniel Ricciardo, ploeggenoot van Verstappen, al uit in Sakhir.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen