Overslaan en naar de inhoud gaan

Balende Verstappen: 'Hadden podium moeten scoren'

Geplaatst opzondag 5 juli 2020 - 17:20

Max Verstappen is teleurgesteld over eerste race van het nieuwe F1-seizoen. Zijn bolide begaf het voortijdig Oostenrijk, waardoor hij de eerste uitvaller van dit seizoen werd.

"Ik had hier minimaal een podium moeten scoren", zei de 22-jarige Red Bull-coureur na afloop. "Het is gewoon niet goed."

Power
Verstappen ging in Oostenrijk vanaf P2 van start. In de elfde ronde begaf de Red Bull het en zat de race voor Verstappen er op. "De auto verloor power. Ik weet nog steeds niet wat het probleem is. Ik ben nog niet in de garage geweest", zei een teleurgestelde Verstappen. "Zo wil je niet aan het seizoen beginnen."

Lees ook: Pech voor Max Verstappen: technische problemen aan auto

Herkansing
Verstappen kan zich volgend weekend revancheren. Dan wordt er weer geracet in Oostenrijk.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen