Overslaan en naar de inhoud gaan

Balende Verstappen: aan de auto lag het niet

Geplaatst opzondag 27 mei 2018 - 18:01

Veel pijnlijker kon de Grote Prijs van Monaco niet verlopen voor Max Verstappen. In de schaduw van zijn winnende ploeggenoot Daniel Ricciardo kwam hij niet verder dan de negende plaats.

Verstappen verloor zaterdag al het uitzicht op een podiumplaats toen hij in de derde vrije training een bocht verkeerd nam en in de vangrail belandde. Zijn auto raakte zo beschadigd dat hij niet aan de kwalificatie mocht deelnemen.

Inhaalrace
Daardoor moest Red Bull-coureur als laatste en twintigste starten in Monaco. Een inhaalrace leidde hem naar de negende plaats. Op het stratencircuit van Monaco waren de Red Bulls sneller dan de bolides van Mercedes en Ferrari. Verstappen kon dat in tegenstelling tot Ricciardo niet laten zien.

Lees ook: Max Verstappen negende na inhaalrace in Monaco

Pijnlijke momenten
"Aan de auto lag het dit weekeinde niet", besefte Verstappen voor de camera van Ziggo Sport. "Die was gewoon goed. Ik moest er het beste van maken tijdens de race. Maar het is natuurlijk wel pijnlijk wat er gisteren gebeurde. Ik moet er voor zorgen dat zoiets niet meer gaat gebeuren. Soms heb je pijnlijke momenten nodig om beter te worden. Dit jaar verloopt nog niet helemaal goed voor mij", doelde hij op onverantwoorde inhaalacties en crashes. "Soms heb je zo'n jaartje. Op naar de volgende wedstrijd."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen