WhatsApp Image 2020-03-19 at 11.53.45

Schaap op vijfde verdieping flat: 'Je verwacht het niet'

Een alerte bewoner heeft in samenwerking met de politie een schaap van de vijfde verdieping van een flatgebouw in Beek bevrijd.

Bevrijdingsfestival Roermond: aanhoudingen na vechtpartij

Bij een vechtpartij tijdens Bevrijdingsfestival in Roermond heeft de politie twee mensen in de boeien geslagen.

Eierterreur in binnenstad Maastricht

Verschillende Maastrichtenaren zijn in de nacht van dinsdag op woensdag met eieren bekogeld vanuit een rijdende auto.

Tafelgooiers zeggen onschuldig te zijn: het waren de buren

De drie jongens die op Mallorca zijn opgepakt vanwege het uit het raam gooien van een tafel zijn onschuldig.

Baldadige jongeren gooien tafel vanaf balkon op auto

Drie jongeren zijn in Mallorca opgepakt omdat ze een tafel vanuit het raam van hun hotelkamer op een auto hebben gegooid.

Schorsing dreigt voor rellende leerlingen Maastricht

De leerlingen van VMBO Maastricht die met schoolmeubilair door de aula hebben gegooid, hangt mogelijk een schorsing boven het hoofd.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten