Overslaan en naar de inhoud gaan

BAL wint ook tweede competitiewedstrijd

Geplaatst opdinsdag 28 september 2021 - 9:57

De mannen van Basketbal Academie Limburg hebben zondag ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. De basketballers van Radenko Varagic waren in Den Haag te sterk voor The Hague Royals: 64-81.

Grote man bij de Weertenaren was Sander Hollanders. Hij was goed voor 27 punten, waarvan 6 driepunters.

Goede start
Vrijdag was BAL in de eigen sporthal Boshoven ook al te sterk voor Den Helder (64-61. Door de twee overwinningen is BAL goed aan de competitie begonnen.

Woensdagavond komt BAL weer in actie. Dan is Landstede de tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen