Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

BAL pakt negatieve draad op: flinke zeperd tegen Den Bosch

Geplaatst opzondag 9 december 2018 - 20:00

Basketbal Academie Limburg heeft de overwinning op Aris Leeuwarden drie dagen later geen goed vervolg kunnen geven.

New Heroes Den Bosch was in Weert niet één, maar een paar maatjes te groot: 49-80.

Onoverbrugbaar
Dat het een lastige exercitie zou worden voor het team van coach Radenco Varagic, was al snel duidelijk. Bij rust keek de Limburgse ploeg immers al tegen een schier onoverbrugbare 14-38 achterstand aan.

Krachtsverhouding
In het derde kwart was even sprake van een opleving van BAL, maar spannend zou het niet meer worden. Met 49-80 als eindstand op het scorebord werd de krachtsverhouding nog maar eens onderstreept.

Voorlaatste
BAL blijft de nummer voorlaatst in de Dutch Basketball League, met evenveel punten als hekkensluiter Apollo Amsterdam, dat wel een wedstrijd meer speelde. De ploeg uit Weert heeft nu twee overwinningen en elf nederlagen op haar conto.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen