Overslaan en naar de inhoud gaan

BAL haalt Amerikaan met Europese ervaring

Geplaatst opzaterdag 10 juli 2021 - 13:22

Basketbal Academie Limburg heeft de eerste speler uit de Verenigde Staten aan de selectie voor aankomend seizoen toegevoegd.

De allrounder Andrew Eudy gaat voor de club uit Weert spelen. Eudy is 2.01 meter lang en kan op meerdere posities uit de voeten.

Slowakije en Israël
Eudy werd opgeleid in North Carolina, waar hij voor Campbell University speelde, maar hij speelt inmiddels al twee jaar in Europa. Dat deed hij eerst in Slowakije bij Lucenec en afgelopen seizoen bij Hapoel Jeruzalem in Israël.

Veelzijdig
De leiding van BAL legt uit dat Eudy een welkome versterking is. "In aanvallend opzicht is hij een goede passer en schutter, en hij kan meerdere posities verdedigen. Door zijn veelzijdigheid kan hij het team helpen in verschillende line-ups."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen