Overslaan en naar de inhoud gaan

BAL-assistent Van Gerwen nu ook assistent nationale ploeg

Geplaatst opwoensdag 20 oktober 2021 - 21:13

Koen van Gerwen is als assistent-bondscoach aan de technische staf van het Nederlands mannenbasketbalteam toegevoegd.

Dat heeft de Nederlandse Basketball Bond bekendgemaakt. Van Gerwen is werkzaam als assistent-trainer bij Basketbal Academie Limburg en blijft ook 'gewoon' voor de vereniging uit Weert behouden.

Overdracht
Van Gerwen wordt met onmiddellijke ingang één van de twee assistenten van bondscoach Maurizio Buscaglia. Van Gerwen neemt de plek van Raoul Straathof in, die bij de aankomende interland tegen IJsland nog wel op de coachbank zal zitten om zijn taken over te dragen.

Met assistent Van Gerwen, die deze zomer met BAL beslag legde op de nationale bekerwinst, gaat het Nederlands mannenteam zich proberen te plaatsen voor de FIBA World Cup in 2023.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen