Basketbal Academie Limburg BAL Weert - ZZ Leiden Quattarius Wilson (28 apr 2021)

Seizoen voorbij voor BAL na verlies van ZZ Leiden

De basketballers van BAL hebben niet opnieuw kunnen stunten tegen ZZ Leiden in de play-offs. In Leiden werd het 97-71 voor de Zuid-Hollandse ploeg.

Basketbal
BAL stunt opnieuw en staat in bekerfinale

De mannen van de Basketbal Academie Limburg hebben opnieuw voor een stunt gezorgd door in de halve finale van de DBL Cup Feyenoord Rotterdam met 84-79 te verslaan.

BAL - Almere Sailors (24 apr 2021)
Basketballers Weert verpletteren Almere Sailors

De mannen van de Basketbal Academie Limburg hebben de Almere Sailors in de strijd om de basketbalbeker een verpletterende nederlaag bezorgd. In Weert won het team van coach Radenko Varagic met 114-51.

Sander Hollanders BAL basketbal
Sander Hollanders wint Kees Akerboom-trofee

Sander Hollanders van de Basketbal Academie Limburg heeft de Kees Akerboom-trofee gewonnen. De prijs wordt ieder jaar gegeven aan de speler die de meeste driepunters raak heeft gegooid in de Dutch Basketball League.

BAL wint probleemloos van The Hague Royals (17 apr 2021)
BAL stuurt The Hague Royals met nederlaag naar huis

De mannen van de Basketbal Academie Limburg hebben zaterdagavond de The Hague Royals verslagen.

BAL - Yoast United (1 apr 2021)
BAL vergeet Yoast pijn te doen in spannend duel

Basketbal Academie Limburg heeft donderdagavond nagelaten een voorschot op play-off-deelname te nemen. Concurrent Yoast United won in Weert met 80-82.

BAL Weert
BAL: 'Verrast over matchfixing-verdenking bij Aris'

Verschillende oud-basketballers van eredivisieclub Aris uit Leeuwarden worden ervan verdacht dat ze zich in 2019 hebben laten omkopen om wedstrijden te verliezen. De wedstrijd tegen BAL uit Weert op 4 april was het meest verdacht, zo meldt de NOS.

BAL Basketbal Academie Limburg (wedstrijd tegen Aris op 20 maart 2021)
Jasinsky leidt basketballers BAL naar zege op Leeuwarden

Trevor Jasinsky heeft met 38 punten een grote bijdrage geleverd aan de overwinning van de Basketbal Academie Limburg (BAL) op Aris Leeuwarden.

BAL Weert
BAL wint met ruime cijfers van Aris Leeuwarden

De mannen van de Basketbal Academie Limburg (BAL) hebben met ruime cijfers gewonnen van Aris Leeuwarden.

Wedstrijd BAL - Den Bosch Heroes (9 feb 2021)
Twee Bossche buzzerbeaters worden BAL fataal: 88-89

In een duel met een bizarre ontknoping heeft Basketball Academie Limburg (BAL) dinsdagavond verloren van Den Bosch Heroes.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten