Zilver voor Oranje handbalmeiden in Bakoe

De Nederlandse handbalmeiden hebben bij de jeugd Olympische Spelen in Bakoe naast het goud gegrepen. Oranje, met Pam Korsten uit Maasbree in de ploeg, verloor in de finale met 23-21 van Frankrijk onder de 17.

Max Verstappen tevreden na rommelige eerste trainingsdag

Max Verstappen liet zich na een rommelige eerste trainingsdag in Bakoe, die hij afsloot met de vierde tijd, positief uit over de resultaten die zijn bolide behaalde.

Geen stalorders Verstappen en Ricciardo na debacle Bakoe

Red Bull legt Max Verstappen en Daniel Ricciardo ondanks het debacle in Bakoe geen stalorders op.

Jos Verstappen boos over uitspraken Christian Horner

Jos Verstappen is boos over de uitspraken die Red Bull Racing-teambaas Christian Horner na de Grand Prix van Bakoe over zijn zoon Max heeft gedaan.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV