Max Verstappen 2021 Red Bull Formule 1

Verstappen hekelt 'vage' uitleg Pirelli over klapband

Max Verstappen heeft zich kritisch uitgelaten over de uitleg die Pirelli heeft gegeven voor zijn klapband tijdens de afgelopen Grote Prijs van Azerbeidzjan.

Max Verstappen banden
Verstappen wijt uitvalbeurt aan kwaliteit van Pirelli-banden

Max Verstappen denkt dat zijn uitvalbeurt in de Grote Prijs van Azerbeidzjan te wijten is aan de kwaliteit van de Pirelli-banden. Vijf rondes voor het einde klapte de linkerachterband van de Red Bull van Verstappen, die op dat moment onbedreigd aan kop reed.

Max Verstappen 2021
Verstappen tevreden na sterke eerste dag Red Bull in Bakoe

Max Verstappen sprak van een heel goede start van zijn team Red Bull in de Grote Prijs van Azerbeidzjan. De Limburger zette in de eerste vrije training de snelste tijd neer en moest in de tweede training alleen zijn teamgenoot Sergio PĂ©rez voor zich dulden.

Max Verstappen Baku
Verstappen geen fan van stratencircuit Bakoe

Max Verstappen verwacht niet dat hij de komende Grote Prijs van Azerbeidzjan net zo zal domineren als de Grote Prijs van Monaco van afgelopen zondag.

Zilver voor Oranje handbalmeiden in Bakoe

De Nederlandse handbalmeiden hebben bij de jeugd Olympische Spelen in Bakoe naast het goud gegrepen. Oranje, met Pam Korsten uit Maasbree in de ploeg, verloor in de finale met 23-21 van Frankrijk onder de 17.

Max Verstappen tevreden na rommelige eerste trainingsdag

Max Verstappen liet zich na een rommelige eerste trainingsdag in Bakoe, die hij afsloot met de vierde tijd, positief uit over de resultaten die zijn bolide behaalde.

Geen stalorders Verstappen en Ricciardo na debacle Bakoe

Red Bull legt Max Verstappen en Daniel Ricciardo ondanks het debacle in Bakoe geen stalorders op.

Jos Verstappen boos over uitspraken Christian Horner

Jos Verstappen is boos over de uitspraken die Red Bull Racing-teambaas Christian Horner na de Grand Prix van Bakoe over zijn zoon Max heeft gedaan.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten