Overslaan en naar de inhoud gaan

Bakkerijen Kengen Verbeek open ondanks faillissement

Geplaatst opwoensdag 29 augustus 2018 - 11:15

De winkels van bakkerijketen Kengen Verbeek in Parkstad blijven open, ondanks het feit dat de rechtbank het bedrijf dinsdag failliet heeft verklaard.

De curator onderzoekt of een doorstart mogelijk is. De brood-en banketbakkerij draaide de laatste jaren verlies en kwam daardoor in financiële problemen. Het heeft zelf het faillissement aangevraagd.

In totaal heeft de bakkerij zeven filialen in Heerlen, Landgraaf en Brunssum. Er werken ruim 40 medewerkers.

Begrip in de regio
Vooral Kengen is een bekende naam in Parkstad. Het eerste filiaal opende in 1935 in de wijk Heksenberg in Heerlen. In 2004 fuseerde het met bakkerij Verbeek en ging het verder onder Kengen Verbeek. Inmiddels staat de derde generatie van de bakkersfamilie Kengen aan het roer.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen