Overslaan en naar de inhoud gaan

Bakkerij Kengen krijgt filialen niet rendabel: deuren gesloten

Geplaatst opwoensdag 27 maart 2019 - 12:48

De vier vestigingen van Bakkerij Kengen in Parkstad hebben woensdag hun deuren niet meer geopend.

Klanten werden door middel van een briefje op de deur op de hoogte gebracht van de sluiting.

Achttien werknemers
De bakkerij geeft aan dat de winkels niet meer rendabel zijn en dat is besloten om het bijltje erbij neer te gooien. Achttien mensen verliezen door de sluiting hun baan.

Banket
In augustus vorig jaar vroeg Kengen al een faillissement aan voor de zeven bakkerijen van het bedrijf. Daarvan maakten vier filialen in Heerlen, Landgraaf en Kerkrade een doorstart in oktober 2018. De overgebleven bakkerijen besteedden het bakken van brood uit en richtten zich op banket.

Rendabel
"We hadden er vertrouwen in, maar helaas bleef de omzet achterwege en zijn de winkels niet meer rendabel", legt eigenaar Eugene Kengen uit. De bakker geeft aan dat de concurrentie met supermarkten niet te winnen was.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen