Overslaan en naar de inhoud gaan

Bakker Lorenzo scoort met oliebollenbel op kermis Weert

Geplaatst opzaterdag 25 september 2021 - 17:50

Op de Weerter kermis heeft een oliebollenbakker een slimme oplossing bedacht voor de verplichte looproute. Omdat zijn kraam aan het einde van het pad ligt, mogen passanten een zakje bestellen via een speciale oliebollenbel.

"Anders moeten mensen een kwartier omlopen", legt hij uit. Aangezien er veel ouderen bij hem een zakje komen halen, helpt hij ze een handje. En ook de churros-buur doet mee.

Drukte
De Weerter kermis wordt dit jaar op een afgesloten terrein gehouden om om te voorkomen dat het te druk wordt. Daarbij wordt een vaste looproute gehanteerd, om de doorstroom op het terrein te bevorderen. Hoe druk het is, kunnen kermisklanten voor hun bezoek checken op de website van de Weerter kermis. Vanwege de coronamaatregelen waren er vrijdag maar 2.500 bezoekers tegelijkertijd welkom. Dat is door de versoepelingen op zaterdag en zondag losgelaten. Desalniettemin heeft de gemeente laten weten in te grijpen als er te veel mensen tegelijk op het terrein zijn.

Lees ook: Weert laat bezoekerslimiet kermis na vrijdag los

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen