Overslaan en naar de inhoud gaan

Bakker Cas laat harten kijkers Heel Holland Bakt smelten

Geplaatst opmaandag 31 december 2018 - 7:44

Kijkers van Heel Holland Bakt laten via social media overduidelijk blijken dat thuisbakker Cas Wolters goed in de smaak valt.

Ruim 3,1 miljoen kijkers zagen zondagavond dat de 23-jarige Cas uit Sint Odiliënberg bij de laatste zeven bakkers zit die nog meedingen voor de titel De Beste Thuisbakker van Nederland 2018.

Leuker en leuker
Fans vallen vooral voor Cas vanwege zijn humor, vrolijkheid en de leuke baksels die hij maakt. "Hij wordt écht elke week steeds leuker en leuker", reageert Liviëna op Twitter. Daar sluit Lisanne zich bij aan. "Iedere week weer denk ik: 'Cas kan niet leuker worden.' En toch; iedere week is hij nog leuker, grappiger en maakt dit seizoen geweldig!" Olive schrijft: "Zo mooi, als Cas lacht, straalt zijn hele gezicht."

Opvallend
Hij viel al in de eerste afleveringen van het populaire tv-programma op, omdat hij doof is. Maar ook omdat de Limburger qua uiterlijk vergeleken werd met Sven Kramer en de Engelse prins Harry. Nu speelt hij zich ook al week na week in de kijker met zijn baksels.

Lees ook: Cas Wolters (23) nu al favoriet bij Heel Holland Bakt

Goed opstijven
Tijdens de 'Gelukkig Nieuwjaar'-uitzending van het populaire tv-programma moesten de deelnemers de juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden weer overtuigen met hun bakkunsten. Als presentator André van Duin tijdens het bakken vraagt of Cas goede voornemens heeft, heeft hij meteen een antwoord klaar. "Ik heb zeker goede voornemens. Mijn eerste goede voornemen is dat deze taart lekker goed gaat opstijven." Een twitteraar pleit zelfs al voor een nieuw duo in 2019: Cas Wolters en André van Duin. Er wordt zelfs getwijfeld of Cas niet een zoon is van de komiek.

Vuurwerk
De laatste uitzending van dit jaar sloten de bakkers af met hun spektakelstuk. Daar ontbrak vuurwerk ook niet bij. "Vuurpijlen zijn mooi, maar die knallen allemaal", betwijfelt Van Duin. "Daar heb ik geen last van", aldus de dove Cas. Bij het presenteren van hun bakwerk, vraagt Jannie aan Cas hoe lang het vuurwerk zal branden. "Een uurtje of drie", is zijn antwoord.

Meesterbakker
Thuisbakker Maroeska werd voor de twee week op rij Meesterbakker, maar daar zijn niet alle Heel Holland Bakt fans het mee eens. Zij zagen liever dat Cas bekroond werd met die titel. Of het de Limburgse favoriet in het nieuwe jaar gaat lukken, moet nog blijken.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen