ANP Max Verstappen (opnieuw downloaden bij hergebruik!!)

Verstappen noteert snelste tijd bij eerste vrije training

Max Verstappen heeft tijdens de eerste vrije training van het nieuwe Formule 1-seizoen de beste tijd genoteerd. De 23-jarige Nederlander in dienst van Red Bull ging op het Bahrain International Circuit rond in 1.31,394.

Max Verstappen banden
Verstappen: 'Goede test geeft natuurlijk geen garantie'

Max Verstappen kijkt terug op een goede testdriedaagse in Bahrein. De Red Bull-coureur klokt zondag de snelste tijd op het Formule 1-circuit van Sakhir, nadat hij vrijdag op de eerste testdag ook al de snelste was geweest.

Max Verstappen (10 okt 2020)
Verstappen de snelste tijdens Formule 1-testdagen Bahrein

Max Verstappen kan het nieuwe seizoen in de Formule 1 met vertrouwen tegemoet. De auto die Red Bull voor hem heeft gebouwd, lijkt snel en betrouwbaar.

Max Verstappen banden
'Max Verstappen al gevaccineerd vóór testraces Bahrein'

Max Verstappen is al gevaccineerd tegen het coronavirus. Dat is gebeurd in Europa voordat de Formule 1-coureur van Red Bull naar Bahrein afreisde voor de testdagen van de Formule 1.

max verstappen (18 jul 2020)
Verstappen kijkt terug op positief begin in nieuwe Red Bull

Max Verstappen kijkt terug op een succesvolle eerste testdag in Bahrein. "We hadden een erg positieve dag en konden veel ronden rijden hoewel de baancondities best lastig waren", zei de coureur van Red Bull.

ANP-429136319
Verstappen maakt indruk met meeste rondjes en beste tijd

Max Verstappen heeft een veelbelovende start van het nieuwe Formule 1-seizoen gemaakt. De Limburger maakte indruk op de eerste van drie testdagen in Bahrein.

ANP-429125148
Verstappen rijdt met slippertje 60 rondjes in nieuwe bolide

Max Verstappen heeft op de eerste dag van de Formule 1-testdriedaagse in Bahrein tijdens de ochtendsessie 60 ronden gereden in zijn nieuwe Red Bull.

RB16B Max Verstappen
Verstappen test in Bahrein de Red Bull voor dit seizoen

De Formule 1 is dit jaar uitgeweken naar Bahrein voor de officiële testdagen.

Teruglezen Max Verstappen Formule I
Teruglezen: Max Verstappen valt uit in Grand Prix van Sakhir

Max Verstappen ging om 18:10 uur vanaf de derde plek in de Grote Prijs van Sakhir. Binnen een ronde kwam de race voor hem al tot een eind.

Max Verstappen
Verstappen start als derde in Grand Prix van Sakhir

Max Verstappen is er weer niet in geslaagd dit jaar een poleposition te veroveren in een Formule 1-race.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten