Overslaan en naar de inhoud gaan

Badmintonster Cheryl Seinen naar halve finales

Geplaatst opvrijdag 12 oktober 2018 - 22:34

Badmintonster Cheryl Seinen heeft met Selena Piek op de derde dag van de de Yonex Dutch Open de halve finales gehaald.

De Roermondse versloeg met dubbelpartner Piek het Engelse koppel Chloe Birch en Lauren Smith met 21-19, 17-21 en 21-14. Ze plaatsten zich als derde koppel.

Tegenstander
Zaterdag nemen Seinen en Piek het in de halve finale van de 70e editie op tegen het als tweede geplaatste Deense koppel Fruergaard en Thiegesen.

Uitgeschakeld
Eerder op de avond werd de 23-jarige Seinen uitgeschakeld in het gemengd dubbel. Met haar partner Robin Tabeling won ze in het Topsportcentrum in Almere de eerste game (20-22) van het Deense koppel Bay-Smidt/Soby, maar verloor de tweede en de derde (21-14, 21-12).

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen