Overslaan en naar de inhoud gaan

Badmintonster Cheryl Seinen naar EK in Finland

Geplaatst opdonderdag 21 januari 2021 - 11:41

Badmintonster Cheryl Seinen speelt met de Nederlandse ploeg het Europees kampioenschap voor gemengde landenteams in Finland.

De Roermondse Seinen is door bondscoach Ruud Bosch opgenomen in de Nederlandse ploeg die in totaliteit uit tien badmintonners bestaat.

Team Nederland
De Nederlandse afvaardiging bestaat verder uit: Mark Caljouw, Joran Kweekel, Robin Tabeling, Ruben Jille, Ties van der Lecq, , Jaymie Laurens, Nadia Choukri, Debora Jille en Selena Piek. Die laatste fungeert regelmatig als dubbelpartner van Seinen.

Engeland, Frankrijk en Rusland
Het EK voor gemengde teams vindt plaats van dinsdag 16 tot en met zaterdag 20 februari. Nederland is ingedeeld in groep 2 met Engeland, Frankrijk en Rusland. Twee jaar geleden veroverde Nederland de bronzen medaille op het EK in Denemarken.

Nederlands kampioen met Selena Piek
Seinen is met haar partner Selena Piek de regerend Nederlands kampioen badminton in het vrouwendubbel. Op 2 februari 2020 was het duo met 21-15 en 21-11 te sterk voor Debora Jille en Alyssa Tirtosentono. De titelstrijd werd destijds gepeeld in het Topsportcentrum in Almere.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen