Overslaan en naar de inhoud gaan

Badmintonners Roosterse verliezen van Drop Shot BC

Geplaatst opzaterdag 18 september 2021 - 22:53

De badmintonners van Roosterse BC hebben in de Eredivisie verloren van Drop Shot BC. In de Albertzaal in Roosteren versloegen de bezoekers uit Den Haag de thuisploeg met 6-2.

Rick Steuten en Noah Jongen wonnen hun wedstrijd in het mannendubbel van Dicky Palyama en Lars Kros met twee keer 21-19. Marijn Put versloeg in het enkelspel Lars Kros met 24-22 en 21-12.

Verliespartijen
Dorien Lups en Kirsten Boonen verloren in het vrouwendubbel van Christine Busch Andreasen en Alyssa Tirtosentono, Rick Steuten was in het enkelspel niet opgewassen tegen Joran Kweekel en in het vrouwenenkel verloren Dorien Lups en Flora Wang hun wedstrijd van de Haagse tegenstander. Dat gold ook voor de gemengde dubbels.

Roosterse derde
Drop Shot BC en Duijnwijck BC gaan na twee wedstrijden aan kop in de eredivisie met 14 punten. Roosterse BC heeft vijf punten minder en staat voorlopig derde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen