Overslaan en naar de inhoud gaan

Badmintonners Roosterse BC verslaan Van Zijderveld

Geplaatst opzondag 9 december 2018 - 14:46

De badmintonners van Roosterse BC hebben ook de tweede wedstrijd in de handhavingspoule van de eredivisie gewonnen.

In eigen huis versloegen zij Van Zijderveld uit Amstelveen met 6-2.

Verrassing
Nico Hermans en Rick Steuten zorgden voor een verrassing door voormalig wereldtopper Eric Pang en zijn partner Leon Ham in het herendubbel met 21-16 en 21-18 te verslaan. Wendy Hoeve en Anne Vievermans wonnen het vrouwendubbel door met 21-17 en 21-18 van Jie Yao en Linda Chem te winnen.

Prooi
Twee wedstrijden in het enkelspel werden een prooi voor Roosterse BC. Noah Jongen versloeg Thomas Sibbald in drie sets en Wendy Hoeve won van Susan Li met 21-13 en 21-6. Rick Steuten was niet opgewassen tegen Eric Pang en Frederika Lagerstedt ging met 5-21 en 12-21 de boot in tegen Jie Yao.

Gemengde dubbelspel
In het gemengde dubbelspel trok het team uit Roosteren aan het langste eind. Frank Vermeesch en Anne Vievermans wonnen in drie sets van Thomas Sibbald en Linda Chen en ook Nico Hermans en Elke Vievermans hadden ook drie sets nodig tegen Leon Ham en Susan Si om de overwinning van hun zeker te stellen.

Roosterse BC gaat in de handhavingspoule aan kop met 14 punten. Forza Amersfoort volgt op één punt.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts