Overslaan en naar de inhoud gaan

Badmintonners Roosterse BC verslaan Van Zijderveld

Geplaatst opzondag 9 december 2018 - 14:46

De badmintonners van Roosterse BC hebben ook de tweede wedstrijd in de handhavingspoule van de eredivisie gewonnen.

In eigen huis versloegen zij Van Zijderveld uit Amstelveen met 6-2.

Verrassing
Nico Hermans en Rick Steuten zorgden voor een verrassing door voormalig wereldtopper Eric Pang en zijn partner Leon Ham in het herendubbel met 21-16 en 21-18 te verslaan. Wendy Hoeve en Anne Vievermans wonnen het vrouwendubbel door met 21-17 en 21-18 van Jie Yao en Linda Chem te winnen.

Prooi
Twee wedstrijden in het enkelspel werden een prooi voor Roosterse BC. Noah Jongen versloeg Thomas Sibbald in drie sets en Wendy Hoeve won van Susan Li met 21-13 en 21-6. Rick Steuten was niet opgewassen tegen Eric Pang en Frederika Lagerstedt ging met 5-21 en 12-21 de boot in tegen Jie Yao.

Gemengde dubbelspel
In het gemengde dubbelspel trok het team uit Roosteren aan het langste eind. Frank Vermeesch en Anne Vievermans wonnen in drie sets van Thomas Sibbald en Linda Chen en ook Nico Hermans en Elke Vievermans hadden ook drie sets nodig tegen Leon Ham en Susan Si om de overwinning van hun zeker te stellen.

Roosterse BC gaat in de handhavingspoule aan kop met 14 punten. Forza Amersfoort volgt op één punt.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen