Overslaan en naar de inhoud gaan

Backfire! terug op het podium van Jera On Air

Geplaatst opvrijdag 29 maart 2019 - 16:12

De Maastrichtse hardcoreband Backfire! staat eind juni op het podium tijdens Jera On Air in Ysselsteyn.

De band was rond de eeuwwisseling wereldberoemd in de hardcorescene, die in de jaren '90 vaste voet aan de grond had gekregen in Maastricht.

Nieuwe namen
Backfire! is een van de 13 bands die is toegevoegd aan de line-up van het punk- en hardcorefestival. Andere nieuwe namen zijn onder meer Madball uit New York en Cancer Bats uit Canada. Nog niet officieel bevestigd is Enter Shikari. Die band is een mogelijke vervanger voor Architects, dat zijn optreden heeft afgezegd.

Lees ook: Domper voor Jera On Air: Architects cancellen optreden

Pre-party
Voor de pre-party die op de donderdag vóór het festival wordt gehouden heeft Jera onder meer Bury Tomorrow, SHVPES en Our Hollow, Our Home weten te strikken. Jera On Air wordt gehouden op 27, 28 en 29 juni.

Video: The Orchard Music (namens I Scream Records / Victory) (Youtube)

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen