Overslaan en naar de inhoud gaan

Backfire! terug op het podium van Jera On Air

Geplaatst opvrijdag 29 maart 2019 - 16:12

De Maastrichtse hardcoreband Backfire! staat eind juni op het podium tijdens Jera On Air in Ysselsteyn.

De band was rond de eeuwwisseling wereldberoemd in de hardcorescene, die in de jaren '90 vaste voet aan de grond had gekregen in Maastricht.

Nieuwe namen
Backfire! is een van de 13 bands die is toegevoegd aan de line-up van het punk- en hardcorefestival. Andere nieuwe namen zijn onder meer Madball uit New York en Cancer Bats uit Canada. Nog niet officieel bevestigd is Enter Shikari. Die band is een mogelijke vervanger voor Architects, dat zijn optreden heeft afgezegd.

Lees ook: Domper voor Jera On Air: Architects cancellen optreden

Pre-party
Voor de pre-party die op de donderdag vóór het festival wordt gehouden heeft Jera onder meer Bury Tomorrow, SHVPES en Our Hollow, Our Home weten te strikken. Jera On Air wordt gehouden op 27, 28 en 29 juni.

Video: The Orchard Music (namens I Scream Records / Victory) (Youtube)

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen