Overslaan en naar de inhoud gaan

Bachelorette Gaby Blaaser in armen Montfortse Joey

Geplaatst opwoensdag 22 juli 2020 - 21:49

De Montfortse spierbundel en ondernemer Joey Vanherle heeft in realityserie De Bachelorette het hart weten te veroveren van influencer en actrice Gaby Blaaser.

Dat werd woensdag duidelijk in de laatste aflevering van de Videoland-realityserie.

Charmes
De Midden-Limburger was een van de achttien mannen die zijn charmes in de strijd gooide om het liefdesleven van soapster Blaaser in rustiger vaarwater te brengen. Een tweede Limburgse kandidaat, een personal trainer uit Venlo, viel al eerder af.

Lees ook: Deze Limburgers proberen hart bachelorette te veroveren

Soap
Gaby Blaaser werd in 2006 bekend als actrice in Onderweg naar Morgen. Ook was ze te zien in Spangas en Goede Tijden, Slechte Tijden. Een van de mannen die Joey Vanherle haar moet doen vergeten is Jim Bakkum. Met hem had Gaby Blaaser enkele jaren een relatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen