Overslaan en naar de inhoud gaan

Babyfoon-dief mishandelt winkelbediende in Geleen

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 20:46

Een winkeldief heeft maandagmiddag in Geleen een winkelbediende mishandeld.

Dat meldt de lokale wijkagent op Instagram.

Op heterdaad betrapt
De dief probeerde in een warenhuis in Geleen vier babyfoons te stelen, maar werd op heterdaad betrapt door het personeel. Daarop mishandelde de man een winkelbediende en sloeg op de vlucht.

Messen en heroïne
De wijkagenten werden erbij gehaald en speurden de omgeving af. Daar troffen ze de man aan. Bij zijn aanhouding bleek hij twee messen en heroïne op zak te hebben.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen