Overslaan en naar de inhoud gaan

Babyfoon-dief mishandelt winkelbediende in Geleen

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 20:46

Een winkeldief heeft maandagmiddag in Geleen een winkelbediende mishandeld.

Dat meldt de lokale wijkagent op Instagram.

Op heterdaad betrapt
De dief probeerde in een warenhuis in Geleen vier babyfoons te stelen, maar werd op heterdaad betrapt door het personeel. Daarop mishandelde de man een winkelbediende en sloeg op de vlucht.

Messen en heroïne
De wijkagenten werden erbij gehaald en speurden de omgeving af. Daar troffen ze de man aan. Bij zijn aanhouding bleek hij twee messen en heroïne op zak te hebben.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen