Overslaan en naar de inhoud gaan

Baby Tuana van drie maanden anderhalve week vermist

Geplaatst opzondag 1 november 2020 - 17:09

De politie is op zoek naar een baby van drie maanden uit Maastricht die sinds 22 oktober vermist is.

De politie maakt zich 'ernstig zorgen om het welzijn van de baby'.

Zoektocht
Baby Tuana Remmers moest op bevel van de rechtbank uit huis worden geplaatst. Op 22 oktober werd ze als vermist opgegeven. De politie deed naar aanleiding daarvan onderzoek naar haar verblijfplaats, maar tot nu toe tevergeefs. Daarom roept de politie mensen nu op naar haar uit te kijken.

Welke rol de ouders van Tuana spelen in de vermissing is onduidelijk. Ook is niet bekend wie de vermissing heeft gemeld. Uit privacyoverwegingen doet de politie verder geen uitspraken daarover.

Turkije
Volgens het AD verblijft de baby in Turkije bij familie van de huidige vriend van de moeder. "Mijn meisje wordt perfect verzorgd. Ze is helemaal niet in gevaar", laat de moeder aan het AD weten. De politie kan niet bevestigen dat het kind inderdaad in Turkije zit. "Het kind wordt vermist. Als de moeder overtuigd is dat het veilig in Turkije is, laat ze dan contact met ons opnemen", aldus een woordvoerster.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen