Overslaan en naar de inhoud gaan

Baby overleden: vader, moeder en oma opgepakt

Geplaatst opdinsdag 8 juni 2021 - 10:01

De politie heeft dinsdagochtend drie personen opgepakt in verband met het overlijden van een vier maanden oude baby. Het gaat om de vader en de moeder uit Heerlen en de grootmoeder uit Nieuwstadt.

Verder onderzoek moet meer duidelijkheid geven over hun mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van het jongetje.

Video: L1

Zwaar letsel
De Heerlense baby werd eind april met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht. Drie weken later is het jongetje overleden. In het onderzoek naar het overlijden heeft de politie de ouders en de oma opgepakt.

De politie is bezig met onderzoek in de woning van het gezin aan de Rietveldstraat. Het is nog niet bekend hoe de baby gewond is geraakt. Dat wordt ook onderzocht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen