Bongardstraat Brunssum

Grote frustratie bij ouders Brunssumse baby Fabian

De ouders van de in 2017 overleden baby Fabian uit Brunssum vinden het onbegrijpelijk dat de oppasouders van Fabian hun rechtszaak in vrijheid mogen afwachten.

Bongardstraat Brunssum
Oppasvader overleden baby Fabian ook vrijgelaten

Na de oppasmoeder is ook de oppasvader van baby Fabian vrijgelaten. De man zat vast op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de baby in Brunssum.

Oppaspapa van baby Fabian twee maanden langer vast

De 34-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van de Brunssumse baby Fabian, blijft nog zeker twee maanden in voorarrest zitten.

Nieuw rapport nodig voor onderzoek dode baby Brunssum

Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) moet een nieuw rapport maken over de dood van het vijf maanden oude baby'tje uit Brunssum, dat in oktober vorig jaar overleed na een verblijf bij zijn oppasouders.

Brunssumse baby overleed aan 'shaken baby syndroom'

Het vijf maanden oude baby'tje uit Brunssum, dat in oktober vorig jaar overleed na een verblijf bij zijn oppasouders, is overleden door klappen op zijn hoofdje en het hardhandig door elkaar schudden.

Ook tweede verdachte van dood baby Fabian op vrije voeten

De tweede verdachte, die onlangs opgepakt zijn voor betrokkenheid bij de dood van baby Fabian in Brunssum, is weer vrij.

Verdachte van dood baby Brunssum vrij

Een van de twee oppasouders, die onlangs opgepakt zijn voor betrokkenheid bij de dood van baby Fabian in Brunssum, is weer vrij.

Bongardstraat Brunssum afgesloten voor reconstructie

Aan de Bongardstraat in Brunssum wordt woensdagochtend de dood van baby Fabian gereconstrueerd.

Reconstructie in zaak dode baby Brunssum

In Brunssum vindt woensdag een reconstructie plaats die meer duidelijkheid moet geven over hoe baby Fabian om het leven is gekomen.

Voorarrest oppasouders baby Fabian verlengd

Het voorarrest van de de 30-jarige vrouw en haar 33-jarige man Brunssum die vastzitten in de zaak rondom de overleden baby Fabian wordt verlengd.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten