teddybeer, alleen, eenzaam, kind, kinderen, dood, mishandeling, misbruik (stock)

Oppasouders vrijgesproken van doden baby Fabian

Robin van O. (36) hoeft niet de gevangenis in voor het doden van oppasbaby Fabian op 11 oktober 2017 in Brunssum. Dat heeft de rechter maandag bepaald. Zijn vrouw Cynthia werd ook vrijgesproken.

Beer teddybeer kind mishandeling misbruik ontucht stock
Huis oppasouders dode baby bekogeld met eieren

Het huis in Brunssum waar in 2017 een vijf maanden oude baby stierf tijdens een verblijf bij zijn oppasouders, is bekogeld met eieren.

Beer teddybeer kind mishandeling misbruik ontucht stock
Oppasvader overleden baby Fabian wast handen in onschuld

Robin van O. (36) blijft bij zijn verhaal rondom de dood van zijn oppaskind Fabian: niet zijn handelen, maar een ongeluk leidde tot het overlijden van de baby. Zijn advocaat zet vol in op vrijspraak.

teddybeer, alleen, eenzaam, kind, kinderen, dood, mishandeling, misbruik (stock)
Negen jaar celstraf geëist tegen oppasvader baby Fabian

Robin van O. (36) moet negen jaar de cel in, als het aan justitie ligt. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor de dood van zijn vijf maanden oude oppaskind Fabian.

Beer teddybeer kind mishandeling misbruik ontucht stock
Oppasouders: 'Baby Fabian kwam door ongeluk om het leven'

De dood van de Brunssumse baby Fabian was niet de schuld van zijn oppasouders, maar het gevolg van een ongeluk. Dat beweert het duo althans zelf.

Bongardstraat Brunssum baby Fabian
Waarom werd baby Fabian niet ouder dan vijf maanden?

Ruim drie jaar na het overlijden van baby Fabian in Brunssum start maandag het proces tegen zijn oppasouders. Zij worden verdacht van doodslag, maar nooit werd duidelijk wat er precies is gebeurd.

Bongardstraat Brunssum
Grote frustratie bij ouders Brunssumse baby Fabian

De ouders van de in 2017 overleden baby Fabian uit Brunssum vinden het onbegrijpelijk dat de oppasouders van Fabian hun rechtszaak in vrijheid mogen afwachten.

Bongardstraat Brunssum
Oppasvader overleden baby Fabian ook vrijgelaten

Na de oppasmoeder is ook de oppasvader van baby Fabian vrijgelaten. De man zat vast op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de baby in Brunssum.

Oppaspapa van baby Fabian twee maanden langer vast

De 34-jarige man die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van de Brunssumse baby Fabian, blijft nog zeker twee maanden in voorarrest zitten.

Nieuw rapport nodig voor onderzoek dode baby Brunssum

Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) moet een nieuw rapport maken over de dood van het vijf maanden oude baby'tje uit Brunssum, dat in oktober vorig jaar overleed na een verblijf bij zijn oppasouders.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten