Overslaan en naar de inhoud gaan

Baby betrokken bij aanrijding op A2

Geplaatst opzaterdag 23 januari 2021 - 16:53

Een baby is betrokken geweest bij een aanrijding op de A2 ter hoogte van Born.

De baby is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Laaghangende zon
De aanrijding vond plaats tussen twee voertuigen. Het ongeval vond waarschijnlijk plaats door remmingen en de laaghangende zon, schrijft de politie op Instagram. De politie ontfermde zich bij aankomst als eerste over de moeder met de baby, die slechts een paar maanden oud is. Zij werden veilig in de politieauto ondergebracht in afwachting van een ambulance.

Trauma-beertje
Het ambulancepersoneel heeft de baby onderzocht en ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft de baby een zogenaamd 'trauma-beertje' gegeven. Nadat de medische hulp werd verleend heeft de politie er samen met Rijkswaterstaat voor gezorgd dat de voertuigen werden afgesleept en de weg weer kon worden vrijgegeven.

Door de aanrijding moest het verkeer tijdelijk over de vluchtstrook.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen