Onderzoek baby Heerlen Rietveldstraat 8 jun 2021

Politie onderzoekt: stierf Heerlens jongetje aan shakenbaby?

De Heerlense baby die vier maanden na zijn geboorte overleed, is mogelijk gestorven aan de gevolgen van het shakenbabysyndroom. Medisch onderzoek moet uitwijzen of dat daadwerkelijk het geval is.

Geboortebord gestolen Meerlo (03 aug 2021)
Geboortebord gestolen uit Meerlose tuin

Frustratie en ongeloof bij Kevin Classens en Esther Tijssen uit Meerlo. Het geboortebord van hun dochter Ylsa is uit hun tuin gestolen.

Onderzoek baby Heerlen Rietveldstraat 8 jun 2021
Baby overleden: vader, moeder en oma opgepakt

De politie heeft dinsdagochtend drie personen opgepakt in verband met het overlijden van een vier maanden oude baby. Het gaat om de vader en de moeder uit Heerlen en de grootmoeder uit Nieuwstadt.

Jacqueline Jansen uit Stein
Zwangere vrouw in coma en wordt wakker zonder baby in buik

Zwanger zijn en zo erg ziek worden dat je in coma moet worden gebracht. Het overkwam Jacqueline Jansen uit Stein. Ze ontwaakte in het ziekenhuis zonder baby in haar buik. Haar bizarre verhaal is nu opgetekend in een boek 'Nieuw leven in coma'.

teddybeer, alleen, eenzaam, kind, kinderen, dood, mishandeling, misbruik (stock)
Oppasouders vrijgesproken van doden baby Fabian

Robin van O. (36) hoeft niet de gevangenis in voor het doden van oppasbaby Fabian op 11 oktober 2017 in Brunssum. Dat heeft de rechter maandag bepaald. Zijn vrouw Cynthia werd ook vrijgesproken.

Seve Sun Paumen
Maartje Paumen en verloofde moeder geworden van zoon

De voormalige hockey-international Maartje Paumen en haar verloofde Savannah zijn trotse ouders geworden van een zoon.

Stock politie_HD
Baby betrokken bij aanrijding op A2

Een baby is betrokken geweest bij een aanrijding op de A2 ter hoogte van Born.

Beer teddybeer kind mishandeling misbruik ontucht stock
Oppasvader overleden baby Fabian wast handen in onschuld

Robin van O. (36) blijft bij zijn verhaal rondom de dood van zijn oppaskind Fabian: niet zijn handelen, maar een ongeluk leidde tot het overlijden van de baby. Zijn advocaat zet vol in op vrijspraak.

teddybeer, alleen, eenzaam, kind, kinderen, dood, mishandeling, misbruik (stock)
Negen jaar celstraf geëist tegen oppasvader baby Fabian

Robin van O. (36) moet negen jaar de cel in, als het aan justitie ligt. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor de dood van zijn vijf maanden oude oppaskind Fabian.

Beer teddybeer kind mishandeling misbruik ontucht stock
Oppasouders: 'Baby Fabian kwam door ongeluk om het leven'

De dood van de Brunssumse baby Fabian was niet de schuld van zijn oppasouders, maar het gevolg van een ongeluk. Dat beweert het duo althans zelf.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten