Overslaan en naar de inhoud gaan

Baas vergeet vastgebonden hond bij supermarkt

Geplaatst opzaterdag 3 augustus 2019 - 22:41

Bezorgde buurtbewoners hebben zich zaterdag in een winkelcentrum in Weert ontfermd over een hond die urenlang bij een supermarkt tevergeefs op de terugkeer van zijn baasje zat te wachten.

Vanaf 16:00 uur werd het dier nauwlettend in de gaten gehouden door mensen die het opgevallen was dat de hond wel al erg lang aan een fietsrek vastgebonden zat. Uiteindelijk schakelden ze volgens lokale nieuwssite WeertdeGekste rond 19:00 uur de politie in.

Geen chip
Omdat het dier naar iedereen hapte die in de buurt kwam, was het nog niet zo makkelijk om te kijken of de hond gechipt was. Er moest uiteindelijk een vangstok aan te pas komen, maar het dier bleek niet gechipt te zijn en dus kon ook de baas niet opgespoord worden.

'Vergeten'
Terwijl agenten met het dier in touw waren, kwam plots de baas van de hond aanlopen. Hij bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken. De man gaf toe zijn huisdier te zijn vergeten toen hij eerder op de dag boodschappen had gedaan. Met een gewaarschuwde baas aan het andere uiteinde van de lijn kon de hond uiteindelijk tegen 21:00 uur terug naar zijn mand.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen