Overslaan en naar de inhoud gaan

Baas vergeet vastgebonden hond bij supermarkt

Geplaatst opzaterdag 3 augustus 2019 - 22:41

Bezorgde buurtbewoners hebben zich zaterdag in een winkelcentrum in Weert ontfermd over een hond die urenlang bij een supermarkt tevergeefs op de terugkeer van zijn baasje zat te wachten.

Vanaf 16:00 uur werd het dier nauwlettend in de gaten gehouden door mensen die het opgevallen was dat de hond wel al erg lang aan een fietsrek vastgebonden zat. Uiteindelijk schakelden ze volgens lokale nieuwssite WeertdeGekste rond 19:00 uur de politie in.

Geen chip
Omdat het dier naar iedereen hapte die in de buurt kwam, was het nog niet zo makkelijk om te kijken of de hond gechipt was. Er moest uiteindelijk een vangstok aan te pas komen, maar het dier bleek niet gechipt te zijn en dus kon ook de baas niet opgespoord worden.

'Vergeten'
Terwijl agenten met het dier in touw waren, kwam plots de baas van de hond aanlopen. Hij bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken. De man gaf toe zijn huisdier te zijn vergeten toen hij eerder op de dag boodschappen had gedaan. Met een gewaarschuwde baas aan het andere uiteinde van de lijn kon de hond uiteindelijk tegen 21:00 uur terug naar zijn mand.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen