Overslaan en naar de inhoud gaan

Baas SAT.1 had al langer oogje op Chantal Janzen

Geplaatst opzaterdag 29 november 2014 - 16:02

SAT.1-zenderbaas Taco Ketelaar wist al bij zijn aantreden in februari dat hij Chantal Janzen wilde strikken voor de Duitse tv-zender.

Dat verklapt de Nederlander in gesprek met De Telegraaf. Janzen gaat in 2015 bij de oosterburen meerdere shows presenteren, waaronder The Voice Kids. Ze blijft ook in Nederland te zien bij RTL.

Multitalent
"Al voordat ik begon, wist ik dat ik Chantal hierheen moest zien te krijgen." Ketelaar bewierookt het multitalent uit Tegelen. "Zij heeft precies de charme, dat ontwapenende en dat directe waar de Duitsers zo van houden."

Eerder lieten de RTL-collega's van Janzen weten dat zij er vertrouwen in hebben in dat Janzen ook in Duitsland wordt omarmd.

Chantal Janzen is niet de eerste Nederlandse presentatrice die op de Duitse buis verschijnt. Linda de Mol en Sylvie Meis gingen haar voor.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen in 2015 ook in Duitsland op tv
ANP
Chantal Janzen vindt opnames in Duitsland onwijs heftig
'Chantal Blijft Slapen' scoort
Collega's geloven in Chantal Janzen
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen