Hond herder tanden bijten

Politiehond vindt en bijt gevluchte scooterrijder

Een politiehond heeft zondagavond geholpen bij de arrestatie van een scooterrijder in Baakhoven, een buurtschap van Susteren. Dat gebeurde na een achtervolging.

FIOD verdubbelt speurders illegale sigaretten

De Fiscale Inlichtingen en Opsporings Dienst FIOD gaat het aantal mensen dat tabaksfraude bestrijdt verdubbelen. Nu bestaat het team nog uit 15 speurders, maar dat gaat naar 30.

Scootmobilist belandt per ongeluk in Geleenbeek

Een gezellig ritje per scootmobiel is voor een bejaarde man uit Holtum geëindigd in een nat pak en een onderzoek in het ziekenhuis.

'Ik wist zeker dat ik dood zou gaan'

Bjorn en Milko, beter bekend als Dombo en de Kikker, wisten het zeker: 'we gaan dood'. Dat vertellen ze in een interview met Dagblad de Limburger.

Dombo en de Kikker wilden zich als 'Minions' verkleden

Dombo en de Kikker. Zo gaan Heerlenaar Milko en Bjorn uit Brunssum nu door het leven. Verkleed in carnavalspakken werd het duo onlangs met veel vertoon opgepakt in een schuur aan de A2 bij Echt.

'Politie maakte inschattingsfout bij bestorming schuur'

Advocaat Sandra Carli kan zich niet voorstellen dat de twee mannen die zijn opgepakt in een schuurtje bij de A2, vervolgd worden.

'Dombo en de Kikker' wachten rechtszaak thuis af

De twee mannen die vastzaten omdat ze vanuit een schuurtje aan de A2 bij Susteren zouden hebben gedreigd met een aanslag, zijn weer vrij.

Dreigen met aanslag aanleiding voor politieactie Susteren

De mannen die maandagmiddag zijn opgepakt bij een grote politieactie in Susteren, dreigden mogelijk met een aanslag.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV