Overslaan en naar de inhoud gaan

Azuurblauwe badkamer Ger Koopmans wordt niet gesloopt

Geplaatst opwoensdag 17 mei 2017 - 16:15

De badkamer van Ger Koopmans wordt niet gesloopt door de kopers van zijn huis. "Ze willen hem in vol ornaat in ere houden", zegt Koopmans op L1 Radio.

Na vele maanden geduld is het huis van de gedeputeerde verkocht. Een gezin uit Horst met vier kinderen heeft de woonboerderij in Schandelo gekocht.

Badkamer
Zijn badkamer trok de afgelopen tijd de meeste aandacht. De ruimte is azuurblauw, gemodelleerd naar het bekende badhuis van het Gellert-hotel in Boedapest. "De mensen die het huis hebben gekocht vinden het prachtig", aldus Koopmans.

Lees ook: Huize Ger Koopmans te koop (met fraaie badkamer)

Het was geen harde eis van hem om de badkamer onaangeroerd te laten. "Natuurlijk mogen ze zelf weten wat ze ermee willen doen, maar ze vonden hem mooi."

Maasboulevard
Koopmans ruilt de riante boerderij in voor een bescheiden optrekje aan de Maasboulevard in Venlo. Plannen voor de verbouwing van de badkamer daar heeft hij niet. "Er zit al een prima badkamer is. Hij is straks in de kleuren wit en grijs. Het is het tegenovergestelde van wat ik nu heb. Verandering van spijs doet eten."

Lees ook: TV Makelaar lyrisch over uitzicht uit Koopmans' huis

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Huize Ger Koopmans te koop (met fraaie badkamer)
Ger Koopmans
Koopmans schakelt tv-programma in voor onverkoopbaar huis
Ger Koopmans
Huis Ger Koopmans (met badkamer) eindelijk verkocht
Vogelschietwedstrijd keert na 87 jaar terug in Schandelo
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen