Aziatische hoornaar in Eijsden

Aziatische hoornaar duikt op in Eijsden

Een Aziatische hoornaarsnest is woensdag gespot bij zwembad de Treffer in Eijsden. En dat is bijzonder omdat het insect nooit eerder in Eijsden-Margraten gezien is.

Nest Aziatische hoornaar
Aziatische hoornaar maakt opmars in Limburg

De Aziatische hoornaar is bezig aan een opmars in Limburg. De grote donkere wesp blijkt op steeds meer plekken in onze provincie voor te komen.

aziatische hoornaar (16 jul 2020)
Aziatische hoornaar gesignaleerd in Stein

De gevreesde Aziatische hoornaar is gesignaleerd in Stein. Volgens de stichting platform Stop invasieve exoten is het voor het eerst dat het agressieve dier in Limburg is waargenomen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten