steekpartij heerlen azc

Lichtgewonde bij mogelijke steekpartij AZC Heerlen

Bij het AZC gelegen aan de Imstenrade in Heerlen heeft zaterdagavond rond 20:45 mogelijk een steekpartij plaatsgevonden. Hierbij raakte een persoon lichtgewond.

AZC Asielzoekerscentrum Heerlen
COA geeft bewoners azc tips na val meisje

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) heeft de bewoners van het asielzoekerscentrum in Heerlen informatie en veiligheidstips gegeven nadat er afgelopen weekend een jong meisje uit het raam was gevallen.

AZC Asielzoekerscentrum Heerlen
Eritrees meisje in kritieke toestand na val uit raam azc

Het meisje dat zaterdag uit een raam is gevallen bij het asielzoekerscentrum in Heerlen ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen