Overslaan en naar de inhoud gaan

AZ schopt VVV-Venlo uit beker

Geplaatst opwoensdag 31 oktober 2018 - 21:53

VVV-Venlo heeft in Alkmaar met 2-0 kansloos verloren van AZ en is daardoor uit het bekertoernooi.

Trainer Maurice Steijn had een aantal veranderingen in de opstelling aangebracht, maar startte wél met eerste keeper Lars Unnerstall in het doel.

Slordig
Na een half uur waren er nog geen echte kansen aan beide kanten en werd er door beide ploegen slordig gespeeld. AZ en VVV waren niet balvast en konden weinig kansen creëren. Voor rust werd er dan ook niet gescoord.

Verdedigingsfout
In de tweede helft sloeg AZ gelijk toe. In de 46ste minuut maakte VVV een grote verdedigingsfout en scoorde AZ-speler Mats Seuntjes de 1-0. Later in de tweede helft ontsnapte VVV aan een grotere achterstand, maar doelman Lars Unnerstall moest uiteindelijk toch buigen voor Oussama Idrissi die de 2-0 liet aantekenen.

In de slotfase kreeg AZ nog de mogelijkheid om de score uit te breiden, maar Unnerstall wist in blessuretijd de toegekende penalty te houden.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen