AZ - Fortuna Sittard (8 mei 2021)

Strafschop nekt Fortuna Sittard tegen AZ

Fortuna Sittard heeft de belangrijke uitwedstrijd tegen AZ met 1-0 verloren. Een strafschop in de eerste helft werd het team van Sjors Ultee fataal tegen de Alkmaarders, die bijna de hele tweede helft met een man minder speelden.

AZ - VVV-Venlo Vito van Crooij
VVV werkt 2-0 achterstand weg en speelt gelijk bij AZ

VVV heeft aan de uitwedstrijd tegen AZ een punt overgehouden. De Venlonaren stonden bij rust met 2-0 achter tegen een oppermachtig AZ, maar werkten die achterstand in het slot van de wedstrijd tegen tien tegenstanders weg.

Fortuna treedt vol zelfvertrouwen in het veld tegen AZ
Fortuna treedt vol zelfvertrouwen AZ tegemoet

Ondanks dat Fortuna Sittard na twee wedstrijden op de voorlaatste plaats staat, heeft trainer Kevin Hofland vertrouwen in een goed resultaat zaterdagavond tegen AZ.

Groene Ster
Video: Keeper Groene Ster ruilt shirt met Bizot

Na het verloren bekerduel tegen AZ Alkmaar (3-0) wist Groene Ster-keeper Lennart Quaden het shirt te bemachtigen van AZ-keeper Marco Bizot.

AZ - Groene Ster
Bekersprookje Groene Ster stopt ondanks overtal in Alkmaar

Groene Ster heeft niet voor een stunt kunnen zorgen in de tweede ronde van de strijd om de KNVB Beker. Na de verrassende overwinning op VVV-Venlo waren de elf uit Heerlerheide in Alkmaar niet opgewassen tegen AZ.

Verlies voor Fortuna Sittard in Alkmaar

Fortuna Sittard heeft in zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen in de eredivisie een stevige nederlaag geleden.

Fortuna Sittard opent eredivisieseizoen op zondagavond

Fortuna Sittard begint op 4 augustus om 20.00 uur in Alkmaar aan de competitie in de eredivisie. De wedstrijd tegen AZ zou die dag aanvankelijk om 16:45 uur het AFAS stadion beginnen, maar is naar de zondagavond verplaatst.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen