Fortuna Sittard 2020/2021

Coronabesmetting Fortuna Sittard: geen oefenduel tegen AZ

Vanwege een coronabesmetting gaat de oefenwedstrijd tussen AZ en Fortuna Sittard donderdagmiddag niet door.

pers-jelle
MVV huurt Jelle Duin van AZ

Een dag na de komst van Oussama Zamouri heeft MVV opnieuw een nieuwe speler. Jelle Duin wordt komend seizoen gehuurd van AZ.

Xavier Mbuyamba FC Barcelona
Ajax en AZ lonken naar Limburgse Barcelona-speler Mbuyamba

Xavier Mbuyamba verkaste een jaar geleden van MVV Maastricht naar FC Barcelona, maar mogelijk vertrekt hij na een seizoen weer bij de topclub. Het rommelt bij de Catalaanse grootmacht en daarnaast heeft de verdediger over interesse niets te klagen.

Fans Groene Ster
Fans Groene Ster maken zich op voor wedstrijd AZ

Zo'n 400 fans reizen woensdagmiddag verdeeld over acht bussen richting Alkmaar. Groene Ster uit Heerlerheide speelt in de tweede ronde van het bekertoernooi tegen AZ.

AZ - VVV-Venlo (1 december 2019)
VVV-Venlo vergeet AZ te verrassen

VVV-Venlo heeft de sterke reeks van AZ niet kunnen onderbreken. De Alkmaarse ploeg won al zes wedstrijden op rij en voegde daar tegen de ploeg van Jay Driessen nog eentje aan toe: 1-0.

Diemers: 'Heb nog niets gehoord van AZ'

Fortuna Sittard-middenvelder Mark Diemers zegt dat hij niet bezig is met een mogelijke transfer naar AZ. "Ik heb daar nog niets van gehoord, ik focus me lekker op Fortuna."

Video: Supporters Fortuna en AZ eren Fernando Ricksen

De supporters van AZ en Fortuna Sittard hebben zondagavond een prachtig eerbetoon gebracht aan oud-voetballer Fernando Ricksen.

Vernieuwd Fortuna Sittard streeft weer naar handhaving

Een bijna compleet nieuw Fortuna Sittard staat aan de vooravond van het nieuwe Eredivisie-seizoen. Komende zondag trappen ze in Alkmaar af tegen AZ.

Supportersvereniging Fortuna sceptisch over historisch duel

Dat Fortuna Sittard aanstaande zondag onderdeel is van een historisch Eredivisie-duel, zorgt bij de eigen aanhang bepaald niet voor blije gezichten.

Fortuna Sittard-ster in beeld bij AZ na toptransfer

AZ heeft zijn oog laten vallen op Mark Diemers (25). De sterspeler van Fortuna Sittard is in beeld als opvolger van Guus Til, die op zijn beurt een toptransfer naar Spartak Moskou kan maken.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV