Angela Schijf onderuit tijdens opnames Flikken Maastricht

"Zo stoer zag u Eva van Dongen nog nooit", schreef Flikken Maastricht-actrice Angela Schijf maandag bij een video op haar Instagram.

Flikken Maastricht warmt liefhebbers op voor nieuw seizoen

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover. Komende vrijdag gaat het dertiende seizoen van Flikken Maastricht van start.

Flikken-acteur Reinier: 'Mijn liefde ligt echt in Maastricht'

Hoofdrolspeler Victor Reinier hoopt dat er voor het nieuwe Flikken-seizoen vaker opnames worden gemaakt in Maastricht.

Goed nieuws voor fans: nieuw seizoen van Flikken Maastricht

Goed nieuws voor de fans van Flikken Maastricht. De populaire politieserie krijgt een dertiende seizoen.

Limburgse tiener grijpt hoofdrol in nieuwe dramaserie

De Bundense actrice Manouk Pluis (18) is vanaf aanstaande maandag te zien in de nieuwe jeugddramaserie #Forever, dat wordt uitgezonden door de AVROTROS.

Speciaal eerbetoon aan Chriet Titulaer binnenkort op tv

Op AVROTROS wordt binnenkort met 'De Wondere Wereld van Chriet Titulaer' een eerbetoon aan de in april overleden tv-presentator en sterrenkundige uitgezonden.

Theo Hiddema schuift aan bij Dit was het Nieuws

Kamerlid en strafpleiter Theo Hiddema staat op de gastenlijst van het nieuwe seizoen van satireprogramma Dit Was Het Nieuws.

Basisschool UWC uit Maastricht wint optreden voor koningin

De kinderen van de internationale basisschool UWC in Maastricht hebben een optreden tijdens het Kerst Muziekgala 2017 in Ahoy gewonnen. Daarbij zal onder andere koningin Maxima aanwezig zijn.

Voormalig Miss Limburg schittert in televisieprogramma

Voormalig Miss Limburg én Miss Nederland Linda Egging uit Stramproy is binnenkort te zien in AVROTROS-programma Het Mooiste Meisje van de Klas.

Drie overvallen op videotheek bij Opsporing Verzocht

Opsoring Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan videotheek Broadway in Sittard. Deze zaak werd in een maand tijd drie keer overvallen.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden