Angela Schijf onderuit tijdens opnames Flikken Maastricht

"Zo stoer zag u Eva van Dongen nog nooit", schreef Flikken Maastricht-actrice Angela Schijf maandag bij een video op haar Instagram.

Flikken Maastricht warmt liefhebbers op voor nieuw seizoen

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover. Komende vrijdag gaat het dertiende seizoen van Flikken Maastricht van start.

Flikken-acteur Reinier: 'Mijn liefde ligt echt in Maastricht'

Hoofdrolspeler Victor Reinier hoopt dat er voor het nieuwe Flikken-seizoen vaker opnames worden gemaakt in Maastricht.

Goed nieuws voor fans: nieuw seizoen van Flikken Maastricht

Goed nieuws voor de fans van Flikken Maastricht. De populaire politieserie krijgt een dertiende seizoen.

Limburgse tiener grijpt hoofdrol in nieuwe dramaserie

De Bundense actrice Manouk Pluis (18) is vanaf aanstaande maandag te zien in de nieuwe jeugddramaserie #Forever, dat wordt uitgezonden door de AVROTROS.

Speciaal eerbetoon aan Chriet Titulaer binnenkort op tv

Op AVROTROS wordt binnenkort met 'De Wondere Wereld van Chriet Titulaer' een eerbetoon aan de in april overleden tv-presentator en sterrenkundige uitgezonden.

Theo Hiddema schuift aan bij Dit was het Nieuws

Kamerlid en strafpleiter Theo Hiddema staat op de gastenlijst van het nieuwe seizoen van satireprogramma Dit Was Het Nieuws.

Basisschool UWC uit Maastricht wint optreden voor koningin

De kinderen van de internationale basisschool UWC in Maastricht hebben een optreden tijdens het Kerst Muziekgala 2017 in Ahoy gewonnen. Daarbij zal onder andere koningin Maxima aanwezig zijn.

Voormalig Miss Limburg schittert in televisieprogramma

Voormalig Miss Limburg én Miss Nederland Linda Egging uit Stramproy is binnenkort te zien in AVROTROS-programma Het Mooiste Meisje van de Klas.

Drie overvallen op videotheek bij Opsporing Verzocht

Opsoring Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan videotheek Broadway in Sittard. Deze zaak werd in een maand tijd drie keer overvallen.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app