Overslaan en naar de inhoud gaan

Avondklokrellen Roermond bij Opsporing Verzocht

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 9:14

De avondklokrellen in Roermond komen dinsdagavond aan bod bij Opsporing Verzocht.

In het televisieprogramma worden beelden van de verdachten en de vernielingen getoond.

Avondklokrellen
Zondag 24 januari was het bij ingaan van de avondklok onrustig in Roermond. In Roermond waren op meerdere plekken relschoppers op de been. Zo werd onder meer winkelcentrum Donderberg vernield. Raddraaiers beukten met winkelwagentjes in op de glazen pui van het winkelcentrum en gooiden ramen in.

Lees ook: Avondklokrellen Roermond: politie zoekt 17 verdachten

De groep verplaatste zich vervolgens richting de rotonde van de Donderbergweg en de Oranjelaan. Bij een onbemand tankstation stonden agenten opgesteld, maar moesten vluchten vanwege de relschoppers. Ze werden bekogeld met diverse onderwerpen.

Verdachten
De politie houdt 17 verdachten verantwoordelijk voor het plegen van vernielingen en openlijke geweldpleging tijdens de avondklokrellen in Roermond. De politie heeft eerder al beelden gedeeld.

Voor zover bekend heeft dit nog niet tot aanhoudingen geleid.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen