Overslaan en naar de inhoud gaan

Avondklokrellen Roermond bij Opsporing Verzocht

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 9:14

De avondklokrellen in Roermond komen dinsdagavond aan bod bij Opsporing Verzocht.

In het televisieprogramma worden beelden van de verdachten en de vernielingen getoond.

Avondklokrellen
Zondag 24 januari was het bij ingaan van de avondklok onrustig in Roermond. In Roermond waren op meerdere plekken relschoppers op de been. Zo werd onder meer winkelcentrum Donderberg vernield. Raddraaiers beukten met winkelwagentjes in op de glazen pui van het winkelcentrum en gooiden ramen in.

Lees ook: Avondklokrellen Roermond: politie zoekt 17 verdachten

De groep verplaatste zich vervolgens richting de rotonde van de Donderbergweg en de Oranjelaan. Bij een onbemand tankstation stonden agenten opgesteld, maar moesten vluchten vanwege de relschoppers. Ze werden bekogeld met diverse onderwerpen.

Verdachten
De politie houdt 17 verdachten verantwoordelijk voor het plegen van vernielingen en openlijke geweldpleging tijdens de avondklokrellen in Roermond. De politie heeft eerder al beelden gedeeld.

Voor zover bekend heeft dit nog niet tot aanhoudingen geleid.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen