Roel Brouwers AvondGasten Sport

Late tegengoals Roda: 'Misschien speelt het in het koppie'

Assistent-trainer Roel Brouwers van Roda JC denkt dat de late tegengoals van de Kerkradenaren misschien duiden op een mentaal probleem. "Als je alle wedstrijden bij elkaar optelt kost het ons misschien wel tien punten."

Joost van den Akker (23 dec 2020)
Van den Akker: 'Blijf lid van je sportclub'

Gedeputeerde Joost van den Akker van Economie, Onderwijs en Sport roept alle leden van een sportvereniging in Limburg op om lid te blijven.

Perr Schuurs
Limburgse sporters geëerd tijdens bijzonder sportgala

Vijf Limburgse topsporters zijn in het zonnetje gezet voor hun sportieve prestaties. Ze kregen allemaal een cheque van 500 euro die ze mogen besteden aan jeugdactiviteiten van een sportclub naar keuze.

Maurice Graef AvondGasten Sport
Maurice Graef: 'Waar begint Huub Stevens aan?'

Maurice Graef is enthousiast over de terugkeer van Huub Stevens bij Schalke 04. Toch vraagt de oud-voetballer zich af waarom Stevens, die al was gestopt als voetbaltrainer, toch nog een keer het trainingspak aantrekt. "Hij moet dit niet doen", vindt Graef.

Maurice Graef en Rick Plum
Graef: 'VVV moet verdedigers halen om niet te degraderen'

Oud-speler Maurice Graef vindt dat VVV-Venlo een aantal verdedigers moet kopen of huren in de winterstop om niet te degraderen uit de Eredivisie. "Ik voel toch wat lichte paniek bij mezelf."

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV