AvondGasten Europa (25 mei 2021)

'Persoonlijke verhalen geven verdieping Verdrag Maastricht'

Persoonlijke anekdotes moeten het Verdrag van Maastricht uit 1992 weer tot leven brengen. "De politieke geschiedschrijving is eigenlijk oppervlakkig. Via verhalen willen we naar een diepere laag", aldus hoogleraar Mathieu Segers in AvondGasten Europa.

boerderij dhr. vocken boeren zonder opvolger.-camielschnackers-007 (20 apr 2021)
'Marktmacht voor de boeren is te klein'

Boeren hebben veel te weinig macht ten opzichte van de supermarkten. Dat zegt Bas Eickhout, Europarlementariƫr van GroenLinks, in het programma AvondGasten Europa.

AG
'Limburg kan profiteren van nieuwe EU-koers kabinet'

De verkiezingsuitslag in Nederland gaat de relatie met Europa zeker veranderen. Dat is de verwachting van Europarlementariƫr Sophie In 't Veld van D66. De koerswijziging kan voor grensprovincies als Limburg grote voordelen opleveren.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten