Overslaan en naar de inhoud gaan

Autovernieler opgepakt: in meerdere straten auto's bekrast

Geplaatst opdonderdag 10 oktober 2019 - 6:26

Een autovernieler is woensdagavond opgepakt, omdat de man in de Geleense wijk Lindenheuvel verschillende voertuigen heeft bekrast en vernield.

De vandaal beschadigde in verschillende straten auto's, schrijft de politie op Facebook.

Tientallen
Agenten hebben tientallen vernielde auto's gevonden op onder andere de Heidestraat, Chrystantenstraat en de Veermanstraat. Op hoeveel auto's de man zich precies heeft uitgeleefd, is nog niet bekend. De politie verwacht dat eigenaren de schade in de loop van donderdag nog opmerken.

De politie roept mensen op om via internet aangifte te doen als zij schade hebben aan hun auto.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen